Cine Hoinărește

Hoinar Cronicar

Cea mai scriitoare HR-istă si cea mai HR-istă călătoare (de asta scriu mult despre oamenii din locurile în care merg, despre senzații și trăiri mai degrabă decât despre costuri și realități lumești). Mă plimb ca să descopăr, ca să mă descopăr, pentru că mi-a fost mereu mai ușor să învâț experimentând decât tocind (tare chestia asta venind de la o absolventă de drept, ha?) Și scriu ca să nu uit. Și ca să mă râd când mă recitesc. Și pentru că toate mi se întâmplă numai mie. Deci clar merită povestite. Și pentru că e păcat să se piardă perfectul simplu și oltenismele. Așa că mai bine le folosesc eu în articole pentru posteritate.

 

Hoinar pozar

Eu sunt cea care ține mereu grupul pe loc. Pentru că mereu mai e câte un cadru care trebuie tras. Și pe care îl văd în ultimul moment. În plus, o fotografie merită cel puțin cinci șase setări diferite. Făcute manual. Îmi place să alerg după poze numai bune de Pulitzer. Nu contează că blochez accesul pe scara unui avion, că mă aplec periculos peste nacela unui balon aflat la 1500 de metri deasupra pământului, că risc sa imi fure Olympus-ul vreo maimuță enervată de insistențele mele. Nu îmi place însă prim planul în care vedetă să fiu eu. Așadar, am fost târâtâ în proiectul ăsta sub pretextul de a da drumul fotografiilor din vacanțe mai repede.

 

Iar Hoinar

Este locul unde o contabilă și o HR-istă își pun mintea cu o cititorime avidă de conținut de calitate. Aici vom răspunde tuturor întrebărilor de genul “Iar sunt, frate, astea două out of office?”, “Și, cum a fost în cutare loc?”, “De ce naiba ne tot oprim? Ce tot pozați? Și ce faceți cu pozele astea, în afară că vă încărcați NAS-ul?”, “Băăăăi, frate, iar are asta de la etajul unu doar 2 metri cubi de apă rece consumată??? Ea unde se spală?”.

Așadar, nu, nu este un blog de turism. Este un loc unde veți găsi, preț de o cafea, povești din călătorii. Scrise sau pozate. Și, uneori, filmate.